Nyheter


Japanspesialen 2023 - siste frist!

Nå er det bare 2 dager igjen før påmeldingen til årets utstilling "happening" for akitaeiere skjer! Meld dere på via NKK sine sider. Uansett om du har stilt hund eller ei før så er det alltids gøy å prøve seg her. Man finner både erfarne og helt nybegynnere :) 

Det er japanske dommere dette året, seminar om de japanske hunderasene, grilling, lotteri og mye annet gøy!

Mer informasjon kan dere finne inne på facebook gruppen til Japanspesialen 2023. https://www.facebook.com/event...


Rallymorro på Japanspesialen!

Hvert år har vi i forbindelse med Japanspesialen tilbudt litt uhøytidelig mental trening for hundene våre. Hva du kan videreføre til hverdagen. I år tenkte vi litt lett intro til Rally LP som en gøyal aktivitet! Vi setter opp en bane som dere kan få prøve dere på. Hundene trenes i bånd og litt instruksjon av Stine Jeanette Brobakken underveis vil dere få. Lørdag blir det satt opp litt gjennomgang utover dagen og søndag tar vi en liten uoffisiell konkurranse med en enkel bane.

Tidspunkt for når aktivitetene utføres blir annonsert på starten av utstillingsdagene. Det vil også bli hengt opp informasjon rundt dette. Påmeldingen blir på stedet. Husk å ta med deg gode godbiter som hunden liker eller en leke. En fin liten premie vanker til dere som deltar.

Vis eldre nyheter