Nyheter


Akitapedigree

akitapedigree.com



Akita Pedigree databasen er en hjemmeside som ble laget av croaten Davor Ivic. Databasen er omfattende og det kjøres kontinuerlig back-up på den slik at lagret data ikke skal bli borte.

Den har til hensikt å samle in informasjon om akitaer i hele verden og fokuserer mye på stamtavler, fotos og aner. Men man kan selv legge in hva man måtte ønske om hunden sin under ”Notes”, f.ek.s hd-status, øyelyst etc.

Man kan gå så langt tilbake som til 9 generasjoner på en hund, og man kan søke seg enda lengre tilbake om man velger et individ langt bak i stamtavlen.

Du kan lage ”testparringer” på hunder i databasen, og du kan nå også avertere valper du har til salgs.

Alle har mulighet til å legge in informasjonen om sine akitaer og alt man trenger å gjøre for det, er å registrere seg. Alle Akitaer kan registreres, valper, voksne og de som er gått bort.

For å kikke i databasen og søke på akitaer trenger man ikke å være registrert.

Per i dag (10/01-19) er 4799 brukere fra 62 land registrert, og 28171 akitaer er blitt registrert!

Her finner du også akitaene som dannet grunnlaget til den rasen vi har i dag, altså finnes det registrerte akitaer helt tilbake til begynnelsen på 1900-tallet!

Gå in og kikk i databasen og finn ut hvor mye informasjon som egentlig ligger der – du vil helt sikkert bli overrasket! Gløm ikke å registrere deg og din akita om den ikke allerede står der. Gjør den det er det bare å fylle i de opplysningene du vil legge til, etter at du har registrert deg som bruker, samt laste opp et bilde, eller flere, på din hund.

Vis eldre nyheter