Nyheter


Valpeshow! 30 Juni 2024


Japanspesialen 2023 - siste frist!

Nå er det bare 2 dager igjen før påmeldingen til årets utstilling "happening" for akitaeiere skjer! Meld dere på via NKK sine sider. Uansett om du har stilt hund eller ei før så er det alltids gøy å prøve seg her. Man finner både erfarne og helt nybegynnere :) 

Det er japanske dommere dette året, seminar om de japanske hunderasene, grilling, lotteri og mye annet gøy!

Mer informasjon kan dere finne inne på facebook gruppen til Japanspesialen 2023. https://www.facebook.com/event...


Rallymorro på Japanspesialen!

Hvert år har vi i forbindelse med Japanspesialen tilbudt litt uhøytidelig mental trening for hundene våre. Hva du kan videreføre til hverdagen. I år tenkte vi litt lett intro til Rally LP som en gøyal aktivitet! Vi setter opp en bane som dere kan få prøve dere på. Hundene trenes i bånd og litt instruksjon av Stine Jeanette Brobakken underveis vil dere få. Lørdag blir det satt opp litt gjennomgang utover dagen og søndag tar vi en liten uoffisiell konkurranse med en enkel bane.

Tidspunkt for når aktivitetene utføres blir annonsert på starten av utstillingsdagene. Det vil også bli hengt opp informasjon rundt dette. Påmeldingen blir på stedet. Husk å ta med deg gode godbiter som hunden liker eller en leke. En fin liten premie vanker til dere som deltar.

2 dagers blodsporkurs med påfølgende blodsporprøve

Da begynner planleggingen av gjennomføring av den tredje gjennomføringen av Blodspor på Dovrefjell i regi av Norsk Akita klubb. Vi har nå fått en del erfaringer fra de to tidligere gjennomføringene som vi håper er med å forbedre arrangementet. Nytt av året er at vi prøver å gjennomføre et blodsporkurs i perioden 10. - 11. august 2023 på Dovrefjell. Her håper vi interessen er stor og at vi får på plass dyktige og erfarne instruktører og nysgjerrige nye blodsporekvipasjer som ønsker å prøve hva blodspor er, og hvordan dette kan passe for seg. Prøveleder vil ikke være Odd Morten Taagvold i 2023. Etter 2 år håper han å kunne få gå med sine hunder.

Mer informasjon kommer, når ting faller på plass. Følg med på: 
https://www.facebook.com/event... (Blodsporkurs)
https://www.facebook.com/group... (Blodsporprøve)

RALLY LP INTRO KURS PÅ HARESTUA 2-3 SEPTEMBER 2023

NORSK AKITA KLUBB har den glede i samarbeide med HARESTUA DYREKLINIKK v/Marita Sørensen. Følge opp med nok et tilbud til deg med Akita. Et intro rally lp kursom passer for alle! Uten masse forkunnskaper.

Marita Sørensen er kjent for mange av oss som har rasen vår. Da hun har hatt Akita i mange år, og i tillegg til det, rasen Shiba. Foruten at Marita er veterinær også en tilhenger av det å aktivisere hunden sin. Gi den mental stimuli og aktivitet i hverdagen, så vel som det å være en del av familien.

Hun er utdannet instruktør innenfor Catch og videreutdanner seg nå innenfor flere bruksområder. Hun har konkurrert med sin nå godt voksne Akita hannhund Nuch NV 15-17-18-19 RL1 Aiko Kensha No Michi. Som ble Årets Akitiva Akita i NAK 2019

Denne helgen vil hun være lærer for den enkelte å introdusere denne stadig stigende populære sporten. Som bidrar med og beriker din og hundens dagligliv på en gøyal måte.

Akita vil ha fortrinnsrett denne helgen. Så her blir det «først til mølla» prinsippet da det er kun 6 deltagere det er plass til!

Sted for arrangementet: Hadelandsvegen 856, 2743 Harestua på inngjerdet område. Tid beregnet fra kl 10-14(15) begge dager.

Bindende påmelding til hanne.k.kjelsberg@gmail.com innen den 27.august 2023

Når du melder deg på oppgir du: Ditt fulle navn med mailadresse og mobilnummer. Medl./ikke medl. Av NAK

Hundens opplysninger: Rase-navn-fødselsdato-fører

Priser for medlemmer av NAK kr 800.- For ikke medl. Kr 1000.-

Til kontonummer:1822.17.35249 v/kasserer Marita Raanes SEINESTE FRIST FOR INNBETALING 27.08.2023

VIPPS: 116021 HUSK Å MERKE INTROKURS RALLY LP PÅ BEGGE INNBETALINGSMÅTER

Nærmere informasjon kommer uka før oppstart.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG OG GØY HELG!

For NAK

Leder Hanne Kristin Kjelsberg-Odden Mob:907 65 864


__________________________________________________

Vis eldre nyheter