FRA SHIBA, AMERICAN AKITA OG AKITA TREFFET I EIDSVOLLSØNDAGEN 21.04.2007

Det ble arrangert et treff, i samarbeid med NAAK og NSK, i Eidsvoll den 21/4-07. Været var meget dårlig men arrangementet ble allikevel en suksess med blant annet mulighet for alle å prøve agility bane, kåring av dagens raskeste hund i tre forskjellige klasser (klassen "stor hund" ble vunnet av Greipslands gepard "Aisan") samt loddsalg som ga en pen liten sum til respektive klubb.
Deltakerne ble enige om å arrangere et lignende treff neste år og da håper vi på bedre vær og at enda flere dukker opp.

Hilsen Odd Einar GreipslandFRA AKITA TREFFET PÅ MELSHEI SØNDAGEN 30.10.2005

Hei! Nå har vi vært på treffet. 
Morgenen startet med at meg og mannen forsov oss, eller vi trodde vi forsov oss siden vi hadde glemt stille klokka. Vi var der en time før og trodde at det bare var oss.
Etter en runde gikk vi tilbake til bilen og da så vi at det var kommet to med to akitaer, det var Eli og Svein med hundene sine. De kom helt fra Lyngdal, noe som imponerte meg veldig.
Etter en stund kom også Arvid og Hanne med sin datter og de to hundene sine. De hadde med seg søsteren til Shara og Nemo. Så vi ble fem akitaer på treffet, kjempebra synes jeg.
Turen var fin og vi hadde det koselig, og vi hadde fint vær helt til vi skulle dra (da kom det litt regn).
Nest gang skal vi prøve å få til ett treff som er litt nærmere Lyngdal. Håper det blir med flere da.

Hilsen Veronica og Tom


FRA AKITA TREFFET PÅ HEDMARKEN SØNDAGEN 23.10.2005

Hei alle hundevenner!
Den 23. oktober var det oppmøte i Åsvang hos Britt og Dag Rune, vi skulle ut på tur.  Unni og Odd Einar, Inger-Karin og Arvid, Britt og Dag Rune - turens 2-beinte deltagere.  Vi hadde med oss 9 Akitaer og 1 Welsh Corgi.  Sekker med niste og varmt drikke, turantrekk og godt humør - alt var der.  Vi hadde da vært på tur før!!!
Britt hadde gått opp ruta, med en kort og en lang variant.  Grunnet 25 cm. nysnø falt valget på den korte varianten - noe som viste seg og være lurt.  Bare 1 gang ble "de blå merkene" borte, og Britt måtte ut på en - jeg skal bare sjekke - runde.
Litt over halvveis rastet vi og koste oss i skogen.  Nesten så vi kom i julestemning der vi satt og så snøtunge trær i urørt natur.  Som dere ser av bildene var det nok av julemotiver!!  Hundene koste seg nok de også, selv om vår lille Corgi-gutt  slet litt i snøen.
Sola tittet ikke ned på tur-gjengen.  Men hva gjorde vel det, vi hadde en fin - fin tur.  Håper at flere får lyst til å bli med oss neste gang.

Vi vil benytte anledningen og ønsker dere alle en RIKTIG GOD JUL og ETT GODT NYTT ÅR!
Hilsener fra alle oss som møttes i Åsvang denne oktober-dagen.